Про впорядкування обліку використання робочого часу виконавчих органів Новоград-Волинської міської ради на період воєнного стану

20.04.2022 149

Про   впорядкування обліку використання   робочого часу  виконавчих  органів  Новоград-Волинської міської ради на період воєнного стану

 

 

 

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА

МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

    від 19.04.2022 № 96(к)

 

Про   впорядкування   обліку   використання

робочого       часу         виконавчих     органів

Новоград-Волинської міської ради на період

воєнного стану

 

Керуючись пунктами 10, 19, 20 частини четвертої статті 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“, Законом України „Про правовий режим воєнного стану“, Указами Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 „Про введення воєнного стану в Україні“, від 14.03.2022                        № 133/2022 „Про продовження строку дії воєнного стану в Україні“, пунктом 6 статті 6 Закону України „Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану“, розпорядженням міського голови від 24.02.2022 № 47(о) „Про запровадження воєнного стану на території Новоград-Волинської міської територіальної громади“, з метою організації життєдіяльності Новоград-Волинської міської територіальної громади в умовах особливого періоду:

 

  1.  Привести у відповідність норму робочого часу виконавчих органів Новоград-Волинської міської ради, а саме: на період дії воєнного стану не застосовуються норми статті 53 (тривалість роботи напередодні святкових, неробочих і вихідних днів), частини першої статті 65, частини третьої-п’ятої статті 67 та статей 71-73 (святкові і неробочі дні) Кодексу законів про працю України.
  2.  Відділу кадрів міської ради та керівникам самостійних виконавчих органів міської ради забезпечити приведення у відповідність табель обліку робочого часу.
  3.  Відділу бухгалтерського обліку міської ради та керівникам самостійних виконавчих органів міської ради проводити оплату праці за  фактично відпрацьований час згідно табеля обліку робочого часу.   4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників міського голови Борис Н.П., Гудзь І.Л., Якубова В.О. та керуючого справами виконавчого комітету міської ради Долю О.П.

 

 

 

Міський голова                      підпис існує                         Микола БОРОВЕЦЬ

 

 

 

Документи за типом
Регуляторна політикаДокументів: 99 Усі
Чат-бот Гаряча лінія