Про організацію та проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня вишиванки

16.05.2022 127

Про організацію та проведення заходів  з нагоди Всесвітнього дня вишиванки

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСТЬ

НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА

МІСЬКИЙ  ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від  13.05.2022 № 128(о)

 

Про організацію та проведення заходів

з нагоди Всесвітнього дня вишиванки

 

Керуючись пунктами 19, 20 частини четвертої статті 42 Закону України                  «Про місцеве самоврядування в Україні», Указом Президента України
від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», враховуючи розпорядження міського голови від 24.02.2022 № 47 (о) «Про запровадження воєнного стану на території Новоград-Волинської міської територіальної громади», з метою популяризації культури і традицій української народу, українського вишитого народного одягу як складової частини духовної спадщини українців, виховання  любові до українського мистецтва, належної організації та проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня вишиванки у Новоград-Волинській міській територіальній громаді:

  1. Затвердити План проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня вишиванки у Новоград-Волинській міській територіальній громаді (далі – План) згідно додатку.
  2. Управлінню культури і туризму міської ради (Широкопояс О.Ю.), управлінню освіти і науки міської ради (Ващук Т.В.), управлінню у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради (Чайковська Я.О.), центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю міської ради (Буковська О.В.), міському центру соціальних служб (Котова О.М.) забезпечити організацію та проведення заходів згідно з Планом, дотримуючись умов воєнного стану в Україні.
  3. Управлінню житлово-комунального господарства та екології міської ради (Годун О.В.) забезпечити 19 травня 2022 року на площі Лесі Українки:

3.1 благоустрій території;

3.2 підключення електроживлення для озвучення звукової апаратури.

  1. Відділу інформації та зв’язків з громадськістю міської ради                        (Виговська А.В.) забезпечити   висвітлення  заходів  у   місцевих   засобах  масової  інформації.
  2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Борис Н.П.

 

Міський голова                                                                     Микола БОРОВЕЦЬ

Документи за типом
Регуляторна політикаДокументів: 99 Усі
Чат-бот Гаряча лінія