21.02.2023 108

ЗВЯГЕЛЬСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

02.02.2023                                                                №29(о)

 

 

Про забезпечення здійснення моніторингу споживання енергетичних ресурсів з використанням спеціалізованого програмного забезпечення

 

Керуючись пунктами  19, 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про енергетичну ефективність», рішенням міської ради від 22.07.2021 №229 «Про затвердження Концепції впровадження системи енергетичного менеджменту та Положення про систему енергетичного менеджменту на підприємствах та установах комунальної власності Новоград-Волинської міської територіальної громади», враховуючи розпорядження міського голови від 30.07.2021 №196(о) «Про затвердження Порядку про енергетичний моніторинг на підприємствах, установах, що належать до комунальної власності Новоград-Волинської міської територіальної громади», з метою забезпечення ефективного функціонування системи енергетичного менеджменту в комунальній сфері Звягельської міської територіальної громади:

 

  1. Визначити адміністратором спеціалізованого програмного комплексу «Інформаційна система енергомоніторингу» (далі – ІСЕ), яким користуються комунальні підприємства та установи міської ради для забезпечення енергетичного моніторингу, виконавчий комітет міської ради.
  2. Відділу підтримки громадських ініціатив та енергоефективності міської ради (Савич Ю.У.) забезпечити надання доступу користувачам та контролювати своєчасність і достовірність внесення даних до ІСЕ комунальними підприємствами та установами міської ради у відповідності з Порядком про енергетичний моніторинг на підприємствах, установах, що належать до комунальної власності Новоград-Волинської міської територіальної громади, затвердженим розпорядження міського голови від 30.07.2021 №196(о).
  3. Користувачам програми ІСЕ з метою безпечного використання дотримуватись загальних рекомендацій щодо забезпечення інформаційної безпеки (розпорядження міського голови від 12.07.2021 №174(о) «Про підсилення заходів з кібернетичної захищеності»).
  4. Відділу програмно-комп’ютерного забезпечення міської ради (Костюк О.М.) надавати консультації користувачам ІСЕ щодо використання програми.
  5. Відділу бухгалтерського обліку міської ради (Гнесюк І.В.) забезпечити оплату послуг щодо супроводу інформаційної системи енергетичного моніторингу ІСЕ з урахуванням необхідної кількості комунальних об’єктів Звягельської міської територіальної громади.
  6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Гудзь І.Л.

 

 

Міський голова                                                             Микола БОРОВЕЦЬ

 

 

 

Документи за типом
Регуляторна політикаДокументів: 99 Усі
Чат-бот Гаряча лінія