Про демонтаж збірно-розбірних металевих гаражів на території Звягельської міської територіальної громади

28.07.2023 95

Про демонтаж збірно-розбірних металевих гаражів на території Звягельської міської територіальної громади

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

______________                                                                                        №______

 

Про демонтаж збірно-розбірних металевих гаражів на території Звягельської міської територіальної громади

 

Керуючись підпунктом 7 пункту „а“ статті 31 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“, Порядком демонтажу збірно-розбірних металевих гаражів, сезонних майданчиків, тимчасових споруд та тимчасових конструкцій для провадження підприємницької діяльності на території Звягельської міської територіальної громади, затвердженим рішенням Звягельської міської ради від 23.02.2023 року №770, Правилами благоустрою території Звягельської міської територіальної громади, затвердженими рішенням Звягельської міської ради від 09.06.2022 року №536, розглянувши доповідну записку управління містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради від 12.06.2023 №140, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Демонтувати самовільно встановлений збірно-розбірний металевий гараж:

1.1 №1 на прилеглій території до багатоповерхового житлового будинку на вулиці Івана  Мамайчука, 17 в м. Звягель (власник – Ситайло Микола Захарович);

1.2 №3 на прилеглій території до багатоповерхового житлового будинку на вулиці Івана  Мамайчука, 17 в м. Звягель (власник – Груздюк Михайло Іванович);

1.3 №6 на прилеглій території до багатоповерхового житлового будинку на вулиці Івана  Мамайчука, 17 в м. Звягель (власник – Харченко Ігор Васильович);

1.4 на прилеглій території до багатоповерхового житлового будинку на вулиці Академіка Лисіна, 10 в м. Звягель (власник – Пашкевич Микола Петрович).

  1. Рекомендувати власникам гаражів здійснити демонтаж самовільно встановлених збірно-розбірних металевих гаражів у добровільному порядку протягом 10 календарних днів з дня прийняття цього рішення.
  2. У разі нездійснення демонтажу у добровільному порядку, визначити уповноваженою особою на виконання демонтажу самовільно встановлених збірно-розбірних металевих гаражів №№1,3,6 на вулиці Івана Мамайчука, 17 та гаража на вулиці Академіка Лисіна, 10 в м. Звягель комунальне підприємство Звягельської міської ради «Звягельсервіс».
  3. Комунальному підприємству Звягельської міської ради «Звягельсервіс» протягом 30 календарних днів здійснити демонтаж самовільно встановлених збірно-розбірних металевих гаражів.
  4. Відповідальним за проведення демонтажу самовільно встановлених збірно-розбірних металевих гаражів є управління житлово-комунального господарства та екології Звягельської міської ради.
  5. Відділу інформації міської ради (Виговська А.В.) забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному веб-сайті міської ради та офіційному друкованому виданні.
  6. 7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову Боровця М.П. та заступника міського голови Якубова В.О.

 

 

Міський голова                                                                           Микола БОРОВЕЦЬ

Документи за типом
Регуляторна політикаДокументів: 99 Усі
Чат-бот Гаряча лінія