Про ліквідацію Маковицької загальноосвітньої школи І ступеня Новоград-Волинської міської об`єднаної територіальної громади та Майстровільської загальноосвітньої школи І ступеня Новоград-Волинської міської об`єднаної територіальної громади

06.10.2022 119

Про ліквідацію Маковицької загальноосвітньої школи І ступеня Новоград-Волинської міської  об`єднаної територіальної громади  та Майстровільської загальноосвітньої школи І  ступеня Новоград-Волинської міської  об`єднаної територіальної громади

УКРАЇНА

НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКА МІСЬКА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 

двадцять шоста    сесія                                                            восьмого скликання

 

від                        №

 

Про ліквідацію Маковицької загальноосвітньої

школи І ступеня Новоград-Волинської міської

об`єднаної територіальної громади  та

Майстровільської загальноосвітньої школи І

ступеня Новоград-Волинської міської

об`єднаної територіальної громади

 

Керуючись підпунктом 30 пункту першого статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту», статтями 104, 105 Цивільного кодексу України, статтею 59 Господарського кодексу України та з метою забезпечення підвищення якості освіти, економічної ефективності функціонування закладів освіти, приведення освітньої мережі у відповідність до вимог законодавства, враховуючи відсутність у вказаних закладах освіти контингенту учнів, міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити діяльність Маковицької загальноосвітньої школи І ступеня Новоград-Волинської міської об`єднаної територіальної громади та Майстровільської загальноосвітньої школи І ступеня Новоград-Волинської міської об`єднаної територіальної громади шляхом їх ліквідації.
  2. Створити ліквідаційну комісію з припинення діяльності у складі згідно з додатком (далі – ліквідаційна комісія).
  3. Ліквідаційній комісії:

3.1. Провести ліквідацію Маковицької загальноосвітньої школи І ступеня Новоград-Волинської міської об`єднаної територіальної громади та Майстровільської загальноосвітньої школи І ступеня Новоград-Волинської міської об`єднаної територіальної громади відповідно до вимог чинного законодавства.

  1. У встановленому порядку протягом трьох робочих днів з дати прийняття цього рішення повідомити орган, що здійснює державну реєстрацію, про ліквідацію юридичної особи.
  2. Управлінню освіти і науки Новоград-Волинської міської ради (Ващук Т.В.):

5.1. Забезпечити проведення ліквідації Маковицької загальноосвітньої школи І ступеня Новоград-Волинської міської об`єднаної територіальної громади  та Майстровільської загальноосвітньої школи І ступеня Новоград-Волинської міської об`єднаної територіальної громади відповідно до норм чинного законодавства України.

5.2. Провести передачу-прийом приміщень Маковицької загальноосвітньої школи І ступеня Новоград-Волинської міської об`єднаної територіальної громади, Майстровільської загальноосвітньої школи І ступеня Новоград-Волинської міської об`єднаної територіальної громади та матеріальних цінностей із забезпеченням документального оформлення згідно з чинним законодавством.

5.3. Після проходження процедури ліквідації подати пропозиції щодо майбутнього використання приміщень.

5.4. Організувати підвезення учнів і педагогічних працівників до місця навчання, роботи та до місця проживання відповідно до розкладу уроків.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, освіти, культури та спорту (Широкопояс О. Ю.), заступника міського голови Борис Н.П.

 

 

Міський голова                                                                       Микола БОРОВЕЦЬ

Документи за типом
Регуляторна політикаДокументів: 99 Усі
Чат-бот Гаряча лінія