Про розподіл житла для внутрішньо переміщених осіб за адресою: вулиця Василя Стуса, 4

04.10.2024 16

Про розподіл житла для внутрішньо переміщених осіб за адресою: вулиця Василя Стуса, 4

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ЗВЯГЕЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

РІШЕННЯ

 

________________                                                                                                                              № ______

 

Про розподіл житла для внутрішньо переміщених осіб за адресою: вулиця Василя Стуса, 4

 

Керуючись підпунктом 2 пункту а статті 30,  підпунктами 5,8 пункту б статті 30, статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Житловим кодексом України, Порядком формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 №495, Положенням про житлову комісію з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 01.05.2024 №1127, враховуючи протокол засідання житлової комісії з обліку внутрішньо переміщених осіб та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщеним особам від 03.10.2024 № 11, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

 

1.Надати житлове приміщення з фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб та видати ордери на вселення в житлове приміщення з фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб:

 

1.1 Гарьковській Ніні Анатоліївні, на склад сім’ї 2 особи (Гарьковська Н.А. 1951 р.н., сестра Терещенко Н.А. 1959 р.н.) на кімнату №1 загальною житловою площею 21,6 м.кв. за адресою: вул. Василя Стуса, 4 в м.Звягель, яка перебуває на обліку внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла у загальному списку № 25.

 

1.2. Шамраю Олександру Юрійовичу, на склад сім’ї 1 особа (Шамрай О.Ю. 1986 р.н.) на кімнату №2 загальною житловою площею 19,2 м.кв. за адресою: вул. Василя Стуса, 4 в м.Звягель, який перебуває на обліку внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла у загальному списку № 64.

 

1.3. Чепелову Володимиру Васильовичу, на склад сім’ї 2 особи (Чепелов В.В. 1965 р.н., цивільна дружина Мішина Я.І. 1979 р.н.) на кімнату №3 загальною житловою площею 21,1 м.кв. за адресою: вул. Василя Стуса, 4 в м.Звягель, який перебуває на обліку внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла у загальному списку № 76.

 

1.4. Шевцовій Наталії Михайлівні, на склад сім’ї 1 особа (Шевцова Н.М. 1963 р.н.) на кімнату №4 загальною житловою площею 21,0 м.кв. за адресою: вул. Василя Стуса, 4 в м.Звягель, яка перебуває на обліку внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла у загальному списку № 58.

 

1.5. Воропаєвій Лілії Василівні, на склад сім’ї 3 особи (Воропаєва Л.В. 1971 р.н., донька Воропаєва А.І. 2006 р.н., батько Воропаєв В.Ф. 1939 р.н.) на кімнату №5 загальною житловою площею 33,8 м.кв. за адресою: вул. Василя Стуса, 4 в м.Звягель, яка перебуває на обліку внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла у загальному списку № 78.

 

1.6. Мілушеву Рашиду Інваровичу, на склад сім’ї 1 особа (Мілушев Р.І. 1982 р.н.) на кімнату №6 загальною житловою площею 21,3 м.кв. за адресою: вул. Василя Стуса, 4 в м.Звягель, який перебуває на обліку внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла у загальному списку № 59.

 

1.7. Алфьоровій Тетяні Олександрівні, на склад сім’ї 2 особи (Алфьорова Т.О. 1993 р.н., донька Алфьорова В.Д. 2012 р.н.) на кімнату №7 загальною житловою площею 24,4 м.кв. за адресою: вул. Василя Стуса, 4 в м.Звягель, яка перебуває на обліку внутрішньо переміщених осіб та членів їх сімей, які потребують надання житлових приміщень з фонду житла у загальному списку №79.

 

  1. Комунальному підприємству Звягельської міської ради «Звягельсервіс» укласти договори користування житловими приміщеннями.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Гудзь І.Л., Гудзь Д.С.

 

Міський голова                                                                                                                                                                                                  Микола БОРОВЕЦЬ

Документи за типом
Регуляторна політикаДокументів: 113 Усі
Чат-бот Гаряча лінія